Megbízható logisztikai partnert keres?

Cégünk megbízható, pontos és rugalmas mind a belföldi, mind a nemzetközi fuvarozás területén. Erről közel ötven darabos járműparkunk és szakembergárdánk gondoskodik Magyarország szívében: Dunaföldváron.

Telephelyünkön ezen kívül őrzött kamionos parkoló várja a sofőröket, valamint hiba esetén pótkocsi mentést, fejlett diagonsztikát és szervizt is igénybe vehet bárki, aki rászorul. Ha kell, telephelyünkön ideiglenesen raktározhatja arucikkeit és még vámügyben is segítünk.

Széchenyi terv támogatás

Belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás

Nincs megjeleníthető elem!

Elsősorban európai uniós országokba szállítandó termékekre vállalunk fuvarokat, de természetesen megrendelésének megfelelően EU-n kívüli államokba is eljuttatjuk a kívánt terméket.

bővebben:  belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás

Vámügyintézés, raktározás

Nincs megjeleníthető elem!

Cégünk munkatársai megrendelőink számára teljes körűen elvégzik a vámkezeléssel kapcsolatos teendőket, szolgálatkész ügyintézéssel állnak partnereink rendelkezésére.

Kerítéssel ellátott telephelyünkön a kiépített biztonsági rendszeren túl - mozgásérzékelők, infrasorompós beléptető - portást és személyi őrt alkalmaz cégünk.

A be- és a kitárolás folyamán a raktárban elhelyezett áruk, termékek biztonsága érdekében vonalkódos leolvasórendszer segíti munkánkat az arumozgás adatainak nyilvántartása céljából.

bővebben: vámügyintézés, raktározás

Pótkocsi mentés, szerviz, diagnosztika

Nincs megjeleníthető elem!

Cégünk meghibásodott potokcsik javításával és diagnosztikával is foglalkozik, telephelyünkön teljes potkocsi szerviz működik.
Amennyiben fuvar közben szükségessé válik a pótkocsi átvizsgálása, hívja szakszervizünket!

bővebben: pótkocsi mentés, szerviz, diagnosztika

Nincs megjeleníthető elem!

Kamionos pihenő őrzött parkolóval

Nincs megjeleníthető elem!

Dunaföldváron létesített telephelyünk a 61. számú főúttal párhuzamosan helyezkedik el a Szent Kristóf u. 2. szám alatt (Széles csapás), ezért könnyen megközelíthető.

bővebben: kamionos pihenő őrzött parkolóval